Prijsuitreiking en ceremonie

Dit jaar vindt de 11e editie van de Federale Prijs Armoedebestrijding plaats op woensdagvoormiddag 22 mei 2019 in de Rotonde Bertouille van de BOZAR, Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel. De locatie is makkelijk bereikbaar en bevindt zich op amper enkele minuten stappen van het station Brussel-Centraal.

Bozar

 

Programma

Het onthaal met koffie is voorzien tussen 8u45 en 9u45. U dient voor 9u45 aanwezig te zijn. Daarna sluiten de deuren en zal de ceremonie starten. Na de bekendmaking van de 3 laureaten volgt een debat gemodereerd door Alexandre Lesiw, Voorzitter a.i. van de POD Maatschappelijke Integratie.

Aan het einde van het debat wordt aan alle deelnemers een receptie aangeboden in de aanpalende Ravenstein Banketzaal. Tijdens de receptie kunnen onze huisfotograaf en cameraman u eventueel vragen voor een (groeps)foto en/of interview. Een leuke herinnering die we voor jullie ook ter beschikking stellen via onze website!

Deelname en inschrijving

Deelname aan het evenement is gratis, maar enkel mogelijk mits voorafgaande inschrijving. Een inschrijving is individueel en geldt enkel voor de persoon wiens naam op de inschrijvingsbevestiging vermeld is. Iedere deelnemer dient zich apart in te schrijven. Gelieve de inschrijving digitaal (of op papier) te tonen aan het onthaal.

Opgelet: De organisatie behoudt zich het recht voor om iedereen die niet ingeschreven is, alsook deelnemers, zelfs met een geldig toegangsbewijs of speciale toelating van de organisator, de toegang te ontzeggen.

Heb je vragen? Contacteer onze Front Office via +32 2 508 85 85 of vraag@mi-is.be